Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

AFA MOT HÖGEREXTREMISMEN!

En koalition av alla sorters partier utom Netanyahus eget kan ta makten i Israel. Alla mot Bibi! Sen blir det att krypa i fängelse för korruption. Förtrycket av palestinierna lär dock förbli konstant. Visste du förresten att det finns judiska nazister (!) i Israel? Inte så många, men ändå absurt och tragiskt.

Det finns ingen yttrandefrihet eller möjlighet att utöva journalistik i Zimbabwe om du är kritisk mot den politiska eliten och det styrande partiet Zanu-PF ”, säger journalisten Hopwell Chin’Ono (Arbetaren).

Förra fredagen greps 28-årige Coleman Thomas Belvins misstänkt för terrorhot och för att planerat ett attentat mot en Walmart-butik i Texas. Nu avslöjar Patrik Hermansson, som infiltrerat högerextrema rörelser, att den misstänkte varit aktiv i en grupp med ledare från Sverige som Expo tidigare skrivit om (Expo).

AFA Göteborg om redaktionen bakom ”Avmaskerat”. Idag väljer vi att offentliggöra personerna som ligger bakom hemsidan, Avmaskerat.com. Avmaskerat lanserades 1 maj 2020 och marknadsför sig som ett “medborgarjournalistiskt projekt” i syfte att hänga ut, vad de kallar, vänsterns terrorister. I ett historiskt perspektiv inom den fascistiska rörelsen i Sverige är sidan inget nytt, tvärtom, Avmaskerats artiklar är till stor del återpublicerade artiklar som tidigare nazistiska hemsidor salufört sedan tidigt 00-tal. Vi kan idag avslöja en del av de personer som administrerar sidan. Vi kommer att återkomma med mer information om personerna i den här artikeln samt övriga personer och organisationer som står bakom Avmaskerat projektet inom snart framtid. https://antifa.se/2021/06/04/afa-goteborg-redaktionen-bakom-avmaskerat/

Konsten: AFA logga.

***

Citatet: ”Förlåt att jag säger det här, men snart måste etablissemanget nog börja inse att AFA hade en poäng eller två”.  — (Borgerliga skribenten) Isobel Hadley-Kamptz, 5/7 2018.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 4 juni, 2021 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: