Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

MUSEN SOM RÖT.

Donald Trump befinner sig i Covid-karantän eftersom en av de närmaste medarbetarna insjuknat. Han tänker låta valspurten gå före regeringens och omgivningens hälsa. ”Somliga straffar Gud med detsamma” säger ordspråket. Och i andra religioner talar man om ”Instant Karma”. Ja, karma is a bitch. Och just nu bekräftar BBC att Trump har covid-19.

Nyamko Sabuni (L) hatar verkligen arbetare och deras rättigheter: om inte LAS-försämringen införs lämnar hon Januariavtalet och regeringen. Avstå från alla orimliga krav och rör inte LAS! Ett mikroparti som (L) ska inte göra sig märkvärdigt.

Även inom Polismyndigheten har man märkt att unga har blivit sämre på att uttrycka sig i skrift, och de svenskprov som tidigare var obligatoriska för blivande poliser har därför tagits bort (svt). En elegant lösning!

Så, det var ”nyheterna” eller vad man nu ska kalla det. Gå nu tillbaka i bloggen och läs de två senaste längre artiklarna!

Konsten: Fantasy Art.

Citatet: ”Ju klarare vi kan rikta vår uppmärksamhet på universums underverk och skönhet, desto mindre lust kommer vi att ha för förstörelse.” — Rachel Carson (1907-1964) biolog, författare till ”Tyst vår” 1962.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 2 oktober, 2020 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: