Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

SUG UT DE RIKA!

Avfinansiera polisen. Sug sedan ut de rika.Vi måste absolut slå ut polisen och lägga pengarna på sociala tjänster. För att attackera ojämlikhet och investera i de fattiga och arbetarklassen i färgade områden behöver vi en enorm ökning av de offentliga utgifterna. Det innebär att ta resurser från de rika (Jacobin Magazine).

Gatorna.info: Låt oss vända en fascistisk attack till något som bara gör oss starkare! Den senaste tiden har vi blivit utsatta för ddos-attacker vilket gjort att hemsidan legat nere. Till största sannolikhet är det fascister som ligger bakom dessa attacker med målet att stoppa vår rörelse från att dela information, texter och händelser med varandra.

Nu är hemsidan uppe igen och vi håller kontinuerlig koll på om några attacker skulle dyka upp igen. Vi ber er alla att dela denna info så att ingen tror att sidan lagt ner om de besökt den under en pågående attack. Sedan såklart att besöka, informera och dela information på Gatorna generellt. Fascisternas attacker är till för att få färre att besöka vår sida, att begränsa mottagarna av radikal information. Låt deras attack leda till motsatsen, dela sidan och inlägg, använd sidan, skriv kommentarer och låt Gatorna.info nå ännu en platå. —Gatorna.info

Konsten: Lelant Beach New Moon.


lelant-beach-new-moon.jpg!PinterestSmall.jpg

***

Citatet: ”Jag är övertygad om att socialism är det enda svaret och jag uppmanar alla kamrater att föra denna kamp till ett segerrikt slut”. — Malala Yousafzai, Nobels Fredspristagare 2014.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 28 juni, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: