Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

BYE BYE ROBERT MILLIGAN! !

Brittiske plantageägaren Robert Milligans staty har transporterats bort i London.

3627_robert_milligan.jpg

Terrorhotet från högern växer och blir allt farligare. Det visar en ny rapport från amerikanska myndigheter. I den årliga rapporten, som ges ut av myndigheten State Department framgår det att högerextrema terrordåd både ökar i antal, och sprider sig till nya platser i både USA och övriga världen.  Terrorutövarna beskrivs som högerradikala individer och organisationer som utövar terrordåd mot etniska och religiösa minoriteter, HBTQ-personer och personer med annorlunda politiska åsikter än dem själva (Aktuellt Fokus). https://aktuelltfokus.se/amerikanska-myndigheter-vaxande-terrorhot-fran-hogern/

Johan Spånbo. Johan Spånbo, före detta militär, som nu är ett yttre befäl från Karlstad. Konstapel Spånbo vill gärna framstå som en moralisk riddare i media, han har skrivit tårdrypande inlägg på Facebook, han har tagit ställning mot droger i Expressen, och mot cancer i SVT. Vad många inte vet är att Spånbo är en skenhelig snut, som misshandlar barn. Bakom kulisserna är Spånbo åtalad för att förskingrat 100 000 kronor från sin svärfar. 

Han är alltså dömd för våld mot ett barn, en rättsprocess där Spånbo verkade angelägen om att slippa undan ansvar för misshandel, då han företräddes av Johan Eriksson, en av Sveriges mest meriterade advokater (bland annat känd för att försvara Rachmat Akilov). Trots att Spånbo fysiskt skadade en 15-åring kom han undan med bara tjänstefel och dagsböter. En snut är en snut, de kommer ofta undan! Således patrullerar denna våldsbenägna och korrupta snut fortsatt våra gator. Håll ögonen på honom! — Copwatch //anarkism.info.   https://gatorna.info/threads/johan-spanbo-2657/

Citatet: ”Att sitta i knät på Näringslivets lobbygrupper och andra organisationer är en trevlig sysselsättning bland borgerliga politiker. Och även Sverigedumokraterna har på senare tid satt sig tillrätta i dessa knän och är hjärtligt välkomna där.”  — Sven Tycker om flygtrafiksatsningar.

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 26 juni, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: