Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

TRUMP GRUNDLURAD.

Ungdomar på Tic-Toc kapade Trumps valmöte – bokade tusentals gratisbiljetter. Den enorma arenan som hade bokats för eventet hade flera tomma läktare och utomhustalen som Trump och vicepresidenten Pence planerat fick ställas in med bara några timmars varsel. Den väntade miljonpubliken uteblev helt. Kongressledamoten Alexandria Ocasio-Cortez: Du blev precis grundlurad! (AB).

I år firar vi med glädje i våra hjärtan och stolthet för alla krigare som har tagit till gatorna och visat världen att vi inte kommer att tåla detta tyranni längre och att vi har kraften att göra den förändringen. I år firar vi de som brände ner det 3:e distriktets polisstation i Minneapolis, de modiga människorna som tog kampen mot förtryckaren, de människor som brände ner Wendys i Atlanta och alla de som kämpade tillbaka mot svinen där de stod. Ni har vi alla startat ett momentum som inte kan stoppas. Ni har gett oss alla hopp. Vi firar våra krigsfångar som har förts till fängelsehålorna med huvudet högt. De går med de miljoner människor som hålls i tortyrkamrar över hela landet, vilket belyser behovet av att fortsätta kampen (Anarchist Worldwide).

Före detta SD-toppen Marie Stensby avslöjades hylla den norska terroristen Anders Behring Breivik. Sverigedemokraterna kallade beteendet för ”fullständigt oacceptabelt” och Stensby tvingades lämna partistyrelsen och SD. Nu kan Aktuellt Fokus avslöja att Stensby är tillbaka i Sverigedemokraterna sedan 2019. Som man – Martin Stensby. (Aktuellt Fokus).

Konsten:  Apex, 1984. Courtesy Wikiart.


apex-1984.jpg!PinterestSmall


***

Citatet: ”Denne man kommer förvandlas till damm och hans kropp blir mat till ormar och myror – och den islamiska republiken kommer att stå kvar” ­ — Ayatolla Ali Khameini om Donald Trump.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 21 juni, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: