Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

WE WON’T RETURN TO NORMALITY! VÅR TID ÄR NU!

Demokraternas talman Nancy Pelosi säger att Donald Trumps stöd till de karantänsprotester som brutit ut runtom i landet är ett försök att distrahera från presidentens bristande ledarskap. Hon påpekar också att Trump inte gjort nog för att skydda det amerikanska folket (DN). I New York är epidemin på nedgång.

Från och med i dag börjar Norge sakta öppna samhället igen. Barn kan börja i förskolan, man får börja resa inom landet och vissa affärsverksamheter kan öppna. Det så kallade hytteförbudet hävs också. Danmark börjar öppnar skolorna. Tegnell: – Vi provtar fler och fler i Sverige även utanför sjukvården, alltså personal och andra grupper. Det påverkar antalet nya bekräftade smittade vi ser, att det ligger så stabilt (AB).

Några av Sveriges rikaste män är sura över att de inte kan få något ekonomiskt stöd från staten samtidigt som de plockar ut miljardvinster ur sina bolag (Aktuellt Fokus). Parasiter. Nationalisera storbolagen! Låt arbetarna ta över produktionen och företagen – vår tid är nu!

Autonom Organisering – uppdaterad plattform. Vi har lagt till delen om miljö- och klimatkamp i vår plattform. https://gatorna.info/threads/autonom-organisering-uppdaterad-plattform-2588/


e48b0687d5e64de4bdc2474671dad74c.jpg


***

Konsten: Politisk Graffiti: We won’t return to normality!


93245154_10157754738953292_6302020378302611456_n.jpg


***

Citatet: ”Om vi en gång, och under så lång tid – levt i harmoni med naturen och med varandra, bör vi kunna göra det igen. Katastrofen vi nu omfattas av har djupa rötter, men vårt tidigare tillstånd av naturlig anarkism är en större del av vår gemensamma historia”.   — John Zerzan (f. 1943) anarkoprimitivist.

lovepeace-jp.jpeg

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 20 april, 2020 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: