Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

PENSIONSBANDITERNA.

När UB-parken lyser blått av scilla är det ett tecken på att våren inte har någon återvändo. Och se: årets första humla i min rabatt! Vi har härliga tider framför oss.

”Trumps gigantiska ego har blivit en fara för USA och världen”skriver Wolfgang Hansson. Sen den dag han tillträdde kan man numera tillägga, med gott samvete.

Läkemedlet Remdesivir visar lovande resultat mot covid-19 i en klinisk studie i Chicago. 113 svårt sjuka patienter har behandlats med medicinen och nästan alla kunde skrivas ut efter mindre än en vecka, uppger Statnews.

Över 20 000 premiepensionssparare har drabbats i härvan kring Falcon Funds, enligt åtalet. – Aldrig tidigare i svensk dokumenterad rättshistoria har så få stulit så mycket av så många, på så kort tid, sade kammaråklagare Jerker Asplund under slutpläderingen (AB). Tjuvar och banditer.

Den senaste tiden har det uppstått två olika kriser inom vården på grund av materialbrist. Materialbristen kan spåras till privatiseringen av apoteken. Nu ångrar Göran Hägglund (kd) privatiseringen (Aktuellt Fokus). Det var så dags nu. All privatisering har varit ett dundrande fiasko. Och obegripligt dyrt. https://aktuelltfokus.se/goran-hagglund-angrar-privatiseringen-av-apoteken/

”Vi kan konstatera att Internationella Engelska Skolans remarkabla uppträdande har fått både MUF, Moderata Ungdomsförbundet, och Dagens Nyheters ledarredaktion att vilja införa kommunism. Dom vill nämligen begränsa Friskolornas möjligheter till specialbehandling och vinstutdelning. Alltid något!” skriver Sven Tycker.

Konsten: Mutual Help Hero.

91628438_3842427942440014_5305536335828746240_o.jpg


***

Citatet: ”Man kan inte bli rik på sitt eget arbete, bara på andras”. — Sven Wernström, författare (1925-2018).

lovepeace-jp.jpeg

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 17 april, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: