Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

JOAKIMS DOKUMENTÄR OM MIG, ”DR. GRAFFITI”.

Stödfest för Amalthea med Spader Kung! När: 2020-03-14 18:00. Var: Revolt, Malmö. Stöd ditt lokala Bokkafé! Gå på spelning! Vi ska ha fest så vi frågade Malmös ledsnaste punkband, Spader Kung om dom ville spela för oss vilket dom till våran förtjusning var på! Så den fjortonde Mars så bjuder Amalthea in er till punk, häng och billig dricka för den goda sakens skull! 

Efter spelningen blir det opretentiöst pubhäng med tillhörande loungestämning. En spellista fylld med exotica, dub, italienskt slisk och en och en annan överraskning har fixats för detta ändamål. Givetvis kommer det finnas alkoholfria alternativ för de som önskar sig det.

Festen kommer alltså att befinna sig på Revolt där vi brukar ha våran årliga julfest! Om ni inte vet var det ligger så maila oss så får ni en vägbeskrivning! Mer info kommer! Klicka in ditt intresse för att hålla dig uppdaterad!

— Amalthea Bokkafé.

Konsten: Joakims reportage ”Dr. Graffiti” finns här. En liten dokumentär om mig och min graffitiforskning! Det blev ju bra, Joakim – tack för det ❤ ! Den ligger nu också ute på Youtube.  Och ja, Pike fick sin blackbook tillbaka…


***

”Dr. Graffiti” är den andra dokumentären jag medverkat i. ”Drömmarna på taket” av Ivan Loftrup-Ericson  handlar om husockupationsrörelsen  som började här i Lund  1969 och ända fram till  Ockupationsfestivalen  2009. På länken nedan kan du se den,  avsnitt 1-3. Båda dokumentärerna har blivit uppskattade och väl mottagna.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 11 mars, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: