Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

FÖRSVARA PALESTINA!

Självklart har en amerikansk president inte rätt att på egen hand ge bort några delar av Palestina alls, och varken palestinskt land eller det palestinska folkets rättigheter är naturligtvis till salu – även om den tidigare affärsmannen Trump uppenbarligen tycks tro det (Internationalen om Trumps ”fredsplan”). http://www.internationalen.se/2020/02/forsvara-palestinas-ratt-att-existera/

120 000 japanskfödda amerikaner internerades på rasistiska grunder under andra världskriget. De har nu fått en formell ursäkt (Huffington Post).

Över 200 000 misstag har begåtts inom den svenska hemtjänsten på ett år. Det visar Kalla Faktas granskning av de allvarligaste fallen (AB).

I reklamen från Skogsägarna i DN visas upp en svensk urskog (från John Bauers tid?) som om den skulle vara aktuell. Det är den ideala gammelskogen som Skogsägarna förstört med monokulturer av gran, kalhyggen och potenta skogsmaskiner. Ju mindre skogsbruk dess bättre skog!

Uppsala Stoppar Nazisterna! När: 2020-05-01 10:00.Var: TBA, Uppsala. Den första maj 2020 kommer Nordiska Motståndsrörelsen till Uppsala för att hålla sitt förstamajtåg och vi tänker stoppa dem! https://gatorna.info/threads/uppsala-stoppar-nazisterna-2527/

Konsten: SD:s nolltolerans. Courtesy Bard.

DPthHzGX0AAyAJg.jpg

***

 

 

 

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 17 februari, 2020 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
<span>%d</span> bloggare gillar detta: