Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

INGA VAPEN TILL ERDOGAN!

Inga vapen till Erdogan! Sverige måste omedelbart upphöra med all form av vapenexport till Turkiet. Sverige ska inte exportera vapen till krigförande länder och vi ska inte bidra till en konflikt som kan få IS att växa sig starkare. Sverige har en lång tradition av att stötta kurderna och vi får inte svika dem nu. Särskilt inte när IS finns i regionen och kurderna är det främsta skyddet.

55 personer ska nu utvisas från Arlanda till Afghanistan i en ny stor deportation, skriver ETC. Till världens farligaste land. Stoppa deportationerna!

Internationell kallelse till aktion mot nazistmarscher i Finland den sjätte december 2019. Från och med år 2014 har extremhögern ordnat demonstrationer på Finlands självständighetsdag den sjätte december. I år tänker Nordiska motståndsrörelsen i Finland ordna en demonstration för fjärde året i rad i huvudstaden Helsingfors. Senare samma dag ordnas även en annan demonstration, den så kallade 612-demonstrationen, som samlar representanter för hela extremhögern inklusive medlemmar av NMR och representanter för det politiska partiet Sannfinländarna. Vi uppmanar antifascister att komma till Finland för att göra motstånd mot extremhögerns demonstrationer. — Varis verkosto.

https://varisverkosto.com/2019/11/internationellt-upprop-till-aktion-mot-nazistmarscher-i-finland-den-sjatte-december-2019/


blackbloc

 

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 12 november, 2019 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: