Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

16 NMR-NAZiSTER ÅTALAS.

USA: Pentagon söker nu förklaringar kring de filmbevis på okända flygande alenfaceföremål med okända tekniker som piloter rapporterat. Bland avslöjandena finns alltså observationer rapporterade av piloter och annan personal som tilldelades USS Nimitz och USS Theodore Roosevelt stridsgrupper 2004, 2015 och 2016, inklusive bilder av okända flygplan som uppvisar egenskaper som tycks trotsa kända aerodynamiska egenskaper. Pentagon finansierade också en serie teoretiska studier för att försöka förklara hur flygplanen kan fungera – allt från ”Detection and High Resolution Tracking of Vehicles at Hypersonic Velocities” till ”Warp Drive, Dark Energy, and the Manipulation of Extra Dimensions.” (Politico). https://www.politico.com/story/2019/09/06/navy-withholding-ufo-sightings-1698396

Rättegången mot NMR. Daniel Poohl, Expo skriver om de 16 åtalade nazisternas rättegång. ”Den svenska linjen har under många år varit att vi inte förbjuder rasistiska organisationer, utan att vi istället har en lagstiftning som gör det i princip omöjligt för dem att verka. Så har det inte fungerat i verkligheten. Dagens åtal mot NMR kommer inte att stoppa nazistiska grupper från gator och torg. Men förhoppningsvis kan det etablera en tydligare, och mer offensiv praxis, i linje med grundläggande demokratiska principer”.(Expo).


nazst


Staffanstorp kan komma att läggas ner sin musikskola. Det framgår av en tjänsteskrivelse (Lokaltidningen Lund). Skandalkommunen Staffanstorp utmärker sig än en gång på det skamligaste sätt. Att Sverige är av världens största musikexportörer och har flera av världens framgånhgsrikaste musikartister beror i grunden på – den kommunala (inte privata!) musikskolan.

Systemförändring – inte klimatförändring. Vi skrev detta efter att ha deltagit på den globala strejken för miljön 20:e September. I Lund såg vi ca 500 personer, framförallt ungdomar, samlas för strejken. /…/ Lät oss bilda en ny klimatrörelse som störtar kapitalismen! Tillsammans kan vi bygga ett nytt samhälle och stoppa växthuseffekten! —Autonom Organisering.

https://autonomorganisering.noblogs.org/post/2019/09/24/systemforandring-inte-klimatforandring/

vinjett2

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 25 september, 2019 by i * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: