Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

THE LAST BUFFALOS.

Storbritannien, USA och Frankrike kan ha deltagit i krigsbrott i Jemen, visar en ny FN-rapport. Detta efter att länderna har beväpnat och stöttat den Saudi-ledda koalition som bland annat riktat in sig på att svälta civila som krigstaktik (ETC).

Revolten i Sudan. En kamrat i Lund intervjuas (Autonom Organisering). https://gatorna.info/threads/freedom-peace-and-justice-revolution-is-the-choice-2280/

Den övre kammaren i det brittiska parlamentet har godkänt den lag som ska stoppa en brexit utan avtal, rapporterar brittiska medier (svt).

Margot Wallström, 64, har meddelat statsminister Stefan Löfven att hon vill avgå som utrikesminister och därmed lämna regeringen. Hon anger familjeskäl som orsak till att hon slutar efter fem år på posten, skriver Dagens Nyheter. SSU:s ordförande Philip Botström skriver: ”Visionär. Modig. Varm och tuff samtidigt. Vi är många som kommer sakna Margot Wallström för hennes internationella ledarskap och starka röst för jämställdheten i världen. Jag kan inte komma på någon som gjort sig mer förtjänt att få spendera mer av sin tid med familjen”(AB).

Man får väl erkänna att hon varit en av de minst dåliga utrikesministrarna Sverige har haft trots att hon också tagit en del konstiga beslut – om kärnvapen exempelvis. Men hon var ändå oändligt mycket bättre än Carl Bildt.

 

Här kommer IRM:s SD-film! Sanningen om Sverigedemokraterna. Courtesy Saga Sjöberg.Se även: 300+ SD-skandaler: https://anarchyisorder.wordpress.com/2016/09/06/sd-skandaler-ett-axplock/Konsten: S. Jacobson: No more Buffalos.
Opp 2019.


SttingBull

lovepeace

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: