Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Krönikan 18/12 2017. Pentagons UFO-program avslöjat.

Världen: New York Times berättar utförligt om Pentagons UFO-program. Försvarshögkvarteret Pentagon medger för första gången att de haft ett UFO-program. Dolt i deras jättebudget har det funnits över 187 miljoner kronor avsatta för att utreda ”närkontakter”. Övertygande filmer från piloter redovisar ett oidentferat föremål som i mycket hög fart ibland roterar runt sin egen axel, en teknik som är helt okänd. I en regeringsbyggnad i Las Vegas förvaras metallföremål som sägs komma från ufon. Programmet pågår antagligen fortfarande. https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html?   Claes Swan från UFO-Sverige kommenterar här, initierat och sansat som vanligt.  http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=48189  Läsvärt, seriöst och intressant.

Sverige: Inför jultalet höll Stefan Löfven
pressträff med regeringskollegorna, vice statsminister Isabella Lövin (MP) och justitieminister Morgan Johansson (S), om att regeringen nu lägger förslag om en ny samtyckeslag, en sexualbrottslagstiftning byggd på frivillighet.– Sex ska vara frivilligt. Nu stärker vi det så att det står alldeles klart att det ska vara frivilligt och man ska veta att den person man vill ha sex med faktiskt också vill det, säger Stefan Löfven (AB).

Malmö/Lund: En ny bokhandel och teater öppnade natten till söndagen i Malmö – och de riktar sig till möss. Konstnärerna Anonymouse som ligger bakom de små verksamheterna öppnade för drygt ett år sedan en italiensk restaurang och en fransk nötbutik som blev omåttligt populära – både bland möss och människor. ”Vi firar ett något sent ettårsjubileum som näringsidkare”, skriver de på sin Instagram.

Konsten: Anonymouse.


möss

Courtesy Anonymouse.

 

***

En kommentar på “Krönikan 18/12 2017. Pentagons UFO-program avslöjat.

  1. Pingback: Krönikan 5-6/5 2018. Sänk priset på snus för folkhälsans skull! | Konst & Politik

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 17 december, 2017 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: