Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Krönika 29/6 2017. Ekeroth dömd för misshandel.

Världen: Utomjordiskt liv kommer att bekräftas av NASA. Enligt Anonymous senaste Youtubevideo ska Nasa:s talesperson, professor Thomas Zurbuchen, under ett möte sagt:”Vår civilisation ligger på gränsen för att upptäcka bevis på främmande liv i kosmos. Med tanke på alla de olika aktiviteterna och uppdrag som söker utomjordiskt liv, är vi på gränsen för en av de största upptäckterna vi aldrig tidigare skådat i historien.” Det hävdar aktivistgruppen Anonymous, skriver Indy100. Anonymous skriver på deras hemsida att bevisen verkar tyda på att det händer något ”ovanför himlen.” De poängterar även att det skulle kosta en hel del för rymdskepp och skatt för att kunna upptäcka mer än det vi ser.Den välrenommerade fysikern Stanton Friedman menar att vår planet har fått besök av utomjordingar upprepade gånger, men att de helt enkelt inte har några planer på att avslöja sin existens ännu. Enligt Friedman mörkläggs besöken av regeringar och säkerhetsmyndigheter över hela världen. – Vi har tillräckligt mycket bevis för att bevisa utom tvivel att Jorden besöks av utomjordingar. Informationen hålls från oss, för vem skulle vilja skapa kaos? Det skulle uppstå masspanik och stor oro, säger Stanton Friedman till Daily Star Online. Mer konkret än så blir det inte; vi avvaktar i väntan på mer materiella bevis.  🙂


grey

We come in peace. But is Trump really your leader?


Sverige: Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) döms för ringa misshandel – en dom som han tänker överklaga, men det är inte säkert att fallet tas upp i hovrätten. Sverigedemokraterna vill att han ska lämna sitt uppdrag i riksdagens justitieutskott – och i förlängningen även riksdagsplatsen. – Vi kommer att uppmana Kent till att lämna sin plats i justitieutskottet. När domen vinner laga kraft kommer vi att uppmana honom till att lämna riksdagen helt och hållet, säger SD:s gruppledare Mattias Karlsson till TT. En viss lättnad kan förmärkas på högre ort. Exit Eneroth.

Malmö/Lund: Han har varit nominerad till Årets skåning tidigare – och när Henrik Larsson fick priset var Timbuktu en av gästartisterna. I år kan han själv få priset. – Att tänka att jag är nominerad till samma pris nu är nästan ofattbart, har Jason Diakité tidigare sagt (KvP).

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades på 28 juni, 2017 av i * KRÖNIKAN och märktes , , , , , .

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: